20-åringarna Leonard Broström och Viktor Greveback har förlängt sina avtal med Visby Roma.

Två spelare som är fostrade i klubben har skrivit på för två säsonger.

Leonard Broström debuterade i A-laget säsongen 2017-2018 och spelade i fjol 40 matcher (0+5).

–  Leo är en smart spelare med offensiv potential som vi också räknar med ska ta en klart större roll framåt, säger André Lundholm, sportchef i Visby Roma.

Viktor Greveback debuterade i fjol och har tränat hårt för att slå sig in i A-laget. På 21 matcher blev det två mål och en assist.

– Vi är helt övertygade om att istiden och poängen kommer öka markant kommande säsongen. Viktor var även i allra högsta grad med och förde upp J20 till Elit där han på 25 matcher gjorde 40 mål och 17 assist totalt 57 poäng.

I fjol hade klubben sju egna produkter i spelartruppen varav fyra var födda 1998–2000:

– Få klubbar i toppen av Hockeyettan som kan stoltsera med så många unga egna produkter. Detta är en följd av ett gott arbete av Visby Roma Ungdom, en bra satsning på juniorlagen med duktiga tränare och ledare samt att Visby Romas båda A-lags tränare sköter Visby Romas hockeygymnasium, redan där får spelarna med sig vad som krävs för att ta steget mot A-laget och kanske även längre än så, säger André Lundholm, sportchef i Visby Roma.

Klubben diskuterar även en fortsättning med Jonathan Granström (född 2000) och Linus Dahlberg (född 1998) som också kommer från de egna leden.

– Vi för samtal med både "Granen" och Linus. "Granen" hade ju en del skador förra året, men kom tillbaka bra på slutet. "Säcken" (Hans Särkijärvi) har en bra plan hur han vill använda och utveckla honom kommande säsong. Samtalen fortsätter nästa vecka, säger André Lundholm.