20 april 2024 17:14
Fotboll

Nya förlusten för P18: "Vi gör vår bästa match"

Nya förlusten för P18: "Vi gör vår bästa match"Nya förlusten för P18: "Vi gör vår bästa match"
Tränaren: "Jättestolt över tjejerna"
20 april 2024 11:30
Fotboll

Owe Järlö blir hedersmedlem i P18: ”Känns väldigt bra”

Owe Järlö blir hedersmedlem i P18: ”Känns väldigt bra”Owe Järlö blir hedersmedlem i P18: ”Känns väldigt bra”
”Det är ett hedersuppdrag som man har fått”
19 april 2024 18:30
Fotboll

P18:s sena drag – värvar japansk mittback: ”Spelskicklig”

P18:s sena drag – värvar japansk mittback: ”Spelskicklig”P18:s sena drag – värvar japansk mittback: ”Spelskicklig”
Fick hjälp av tidigare stjärnan ”Hoppas hon är här till nästa hemmamatch”
14 april 2024 14:46
Fotboll

Efter storförlusten: Se hur det gick i P18:s hemmapremiär

Efter storförlusten: Se hur det gick i P18:s hemmapremiärEfter storförlusten: Se hur det gick i P18:s hemmapremiär
Alla mål och chanser mellan P18 och Smedby
12 april 2024 19:00
Fotboll

Kaisa släppte in tio (!) mål – talar ut om skräckmatchen

Kaisa släppte in tio (!) mål – talar ut om skräckmatchenKaisa släppte in tio (!) mål – talar ut om skräckmatchen
Målvakten: "Vill inte känna sig som ett såll"Hemmapremiär i helgen
11 april 2024 03:02
Fotboll

REPRIS: Se P18:s hemmapremiär mot Smedby

REPRIS: Se P18:s hemmapremiär mot SmedbyREPRIS: Se P18:s hemmapremiär mot Smedby
Helagotland direktsänderAvspark söndag 12.00!
6 april 2024 14:00
Fotboll

P18 IK:s blytunga premiärsmäll – förlorade med 0–10

P18 IK:s blytunga premiärsmäll – förlorade med 0–10P18 IK:s blytunga premiärsmäll – förlorade med 0–10
Laget fick en mardrömsstart i SmålandNye tränaren: "Det är tio klassmål"
6 april 2024 13:11
Fotboll

Se alla mål från första halvlek i Huskvarna

Se alla mål från första halvlek i HuskvarnaSe alla mål från första halvlek i Huskvarna
Tung seriepremiär för P18 IK
5 april 2024 19:00
Fotboll

Så vill P18 gå vidare efter stormiga fjolåret

Så vill P18 gå vidare efter stormiga fjolåretSå vill P18 gå vidare efter stormiga fjolåret
”Det är inte bara att tuta och köra””Vi är på uppgång”
5 april 2024 11:30
Fotboll

PANELEN: Snart avspark – så ser P18 ut inför nya säsongen

PANELEN: Snart avspark – så ser P18 ut inför nya säsongenPANELEN: Snart avspark – så ser P18 ut inför nya säsongen
"Var stökigt – behöver en säsong av lugn och ro"”Hur lyckades man med detta?”
4 april 2024 11:50
Fotboll

P18:s sista minuten-värvning: ”Det var jättetajt”

P18:s sista minuten-värvning: ”Det var jättetajt”P18:s sista minuten-värvning: ”Det var jättetajt”

Minna, 18, är försvarsklippan som går i pappas fotspår

Minna, 18, är försvarsklippan som går i pappas fotspårMinna, 18, är försvarsklippan som går i pappas fotspår
Är redo för större ansvar ”Kommer med feedback”Seriepremiär i helgen
3 april 2024 16:30
Fotboll

Lugnande besked om P18-profilen – fick kliva av genrep

Lugnande besked om P18-profilen – fick kliva av genrepLugnande besked om P18-profilen – fick kliva av genrep
Nye tränaren: "Ska inte vara något långvarigt"Första matchen i helgen
1 april 2024 16:04
Fotboll

DM-skrällen – Dalhem knockade P18: "Otroligt skönt"

DM-skrällen – Dalhem knockade P18: "Otroligt skönt"DM-skrällen – Dalhem knockade P18: "Otroligt skönt"
Seger trots att det skiljer två divisionerKaptenen: "Länge sedan vi slog P18"
31 mars 2024 12:30
Fotboll

”Det känns verkligen som den nystart jag letade efter”

”Det känns verkligen som den nystart jag letade efter””Det känns verkligen som den nystart jag letade efter”
Hajpade nyförvärvet Lova Andersson stortrivs på ön”Varit helt nytt för mig”
26 mars 2024 11:55
Fotboll

P18 närmar sig sen värvning: ”Väldigt välkomnande”

P18 närmar sig sen värvning: ”Väldigt välkomnande”P18 närmar sig sen värvning: ”Väldigt välkomnande”
Hon kan bli klubbens nya nyförvärv
24 mars 2024 16:00
Fotboll

Lova Andersson visade vägen när P18 besegrade Enskede

Lova Andersson visade vägen när P18 besegrade EnskedeLova Andersson visade vägen när P18 besegrade Enskede
Positiva besked två veckor före premiären
12 mars 2024 11:30
Fotboll

P18 IK:s nya styrelse: ”Inte i mål på långa vägar”

P18 IK:s nya styrelse: ”Inte i mål på långa vägar”P18 IK:s nya styrelse: ”Inte i mål på långa vägar”
Ekonomiska resultatet 2023Nya namnen”Det gläder mig”
7 mars 2024 19:00